Udfordringer ved at købe børnetøj

Jeg satte mig for nyligt ned for at finde ud af, hvad jeg skulle købe til min lille niece og nevø (tvillinger), der meget snart har fødselsdag. Men det er virkelig en sand jungle derude, når det kommer til at finde det rette. Læs med her og se nogle af de helt store problemer, som jeg battlede med forleden.

ANNONCE

Der findes et hav af sider på nettet, der har børnetøj og babytøj udsalg, men det er lige som om, at det stadig er enormt uoverskueligt at finde det helt rette sted. Hvad kan man gøre?

Men det er ikke det eneste problem:

Hvilken størrelse skal man vælge?

Mit første problem var at finde den rette størrelse. Det kan nogle gange være et af de største problemer, også når det kommer til mig selv. I det ene mærke bruger jeg nemlig M og et andet S. Måske gælder det samme for børnetøj.

Heldigvis står der ofte alder på, som man kan benytte som guideline. Gå efter dette og så går du ikke helt galt i byen.

Hvad kan de lide?

En af mine andre udfordringer var også, hvad børnene kan lide. For at være ærlig vil jeg ikke være den onde voksne, der kommer med et stykke tøj, som de bare hader over alt på jorden. Sådanne stykker tøj fik jeg selv foræret og mindet/mararidtet hænger stadig fast i min hukommelse.

Derfor kan det være en god ide at give moren eller faren et ring og få nogle gode tips til, hvad der barn bedst kan lide.

Prisen

Et tredje problem kan være prisen. Hvor meget skal man bruge på dette tøj, da de små unge lynhurtigt vokser ud af det igen? Om 2 måneder er det måske allerede for småt.

Et godt råd er at mærke efter i dig selv og vurder hvor meget du har lyst til at bruge på denne gave.

Du kan få tilbud, hvis du benytter offerme.dk – så kommer tilbudene til dig i stedet for.

 

 

Dette indlæg er skrevet med støtte fra minigo.dk.

Leave a comment

Your email address will not be published.