Skal ud og rejse – woop woop

Mine forældre er gode forældre og jeg er meget glad for dem. Men som med alle andre man kender, er der selvfølgelig enkelte ting man godt kunne tænke sig at ændre, hvis man lige kunne smide lidt tryllestøv og ændre dem – bare en lille bitte smule. Når det gælder mine forældre, har jeg altid synes at de har været meget fastgroede i Aarhus hvor de bor.

De har deres lejlighed i midtbyen, og så har de et kolonihavehus, som ligger i Viby cirka tre kilometer væk. Og jeg er ked af at sige de, men de har ikke været længere væk fra de to steder end tre fire kilometer, de sidste femten år. Det er ikke fordi at de er bange for at rejse, i hvert fald ikke med mindre det er noget de er blevet for nylig, for vi rejste meget da jeg var lille. Det er heller ikke fordi de er så gamle at de ikke kan, for de er kun i starten af 60erne, og cykler rundt til alt hvad de skal, helt uden problemer. Tror bare at de skal ruskes ud af rutinen, og det er præcis det jeg vil gøre.

De kan ikke sige nej

Jeg vil mene at de er tvunget til at komme lidt ud i verden, hvis de får en gave som er to flybilletter. Så det har jeg købt og også en flybillet til mig selv. De er til Florida hvor ingen af os har været før, og hvor jeg er sikker på at de vil elske at være. Planen er at vi skal være afsted i 14 dage, og jeg har købt nogle online med en service der gør at man kan ændre dato, lige her på ticket2travel.dk. På den måde kan de ikke bruge den undskyldning, at de ikke kan på det tidspunkt de er købt til.

Og da det ikke er helt billige flybilletter, der er trods alt et stykke derover, tror jeg at jeg har det rette pres på dem til at de tager med. Jeg skal besøge dem i næste uge, hvor jeg vil præsentere dem for gaven. Det bliver spændende!

Leave a comment

Your email address will not be published.