Skal snart flytte

Jeg skal faktisk til at flytte her om ca. 3 ugers tid. Og her er der altså opstået en masse spørgsmål i mit hoved med hensyn til indretning og alt andet, der er forbundet med en stor flytning.

Der er nemlig ekstremt mange faktorer, som man lige skal tage stilling til og nye indkøb, der skal foretages. Og det gælder sådan set alt, der skal proppes ind i mit nye sted. Lejligheden er 3 værelser og ligger et super skønt sted på Amager, hvor der også er et lækkert naturliv.

Indretning

Når jeg tænker over hvor flot, stort, lyst og lækkert min nye lejlighed er, så vil min skrigende blå sofa, som jeg har haft i 10 år, overhovedet ikke passe ind i stilen.

Jeg forestiller mig flere lyse farver og helt nye møbler med kunst på væggene og så videre.

Den nye stue skal i hvert fald ikke indrettes som min nuværende. Den skal i stedet være mere voksen og udstråle langt større personlighed end nu.

Det eneste problem i denne forbindelse er bare, at jeg bruger rigtig mange penge for tiden grundet min flytning.


Er du gal, hvor er der mange uforudsete udgifter, som jeg lige pludseligt skal sponsorere. Og det er sådan nogle små ligegyldige ting, som eksempelvis svampe og rengøringsting, der normalt bare plejer at være der.

Alle disse udgifter har betydet, at jeg har været nødt til at tænke kreativt, når jeg skal handle og shoppe til min nye lejlighed.

For eksempel findes der en budgetvenlig udgave af de fleste husholdningsting og man kan finde mange fede og billige møbler i Biva.

Så ved at spare hvor jeg kan, så er jeg sikker på, at denne flytning nok skal blive så succesfuld, som den overhovedet kan blive.

Jeg glæder mig i hvert fald helt ekstremt meget til om 3 uger, når jeg får nøglerne 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.