Shoppingtur til Prag

Nu er ventetiden snart forbi. I hvad der føles som 1000 år, har jeg ikke været ude og shoppe, men dette vender heldigvis nu! For to dage siden besluttede jeg mig nemlig for at booke en rejse til Prag med en veninde og om lidt under 1 måned, rejser vi af sted på en tur, der i den grad er tiltrængt fra min side.

Kender du følelsen af, at man bare ikke ved, hvad man skal tage på om morgenen? Sådan har jeg haft det hver dag i de sidste mange måneder, og det er snart ikke til at holde ud længere. Hvorfor skal det være sådan – helt ærligt?

Engang synes jeg, at alt i mit klædeskab passede mig, men det er som om det er blevet grimt af at hænge og vente.. Det er bare ærgerligt. Om en måned ryger det dog ud med det samme og bliver udskiftet med et helt nyt, fyldt skab – fedt!

Turen går til..

Vi skal være af sted i 4 dage, hvor vi skal bo på et lækkert hotel og det koster jo ingenting for et hotel i Prag – det er helt vildt. Tjek selv priserne! Det giver mig bare endnu flere penge, som jeg i stedet kan bruge på noget, som jeg virkelig har lyst til at bruge massere af penge på: Tøj og accessories.

Vejret i Prag ser lidt trist ud lige nu, men det kan jo nemt nå at ændre sig en hel del. Desuden så er det heller ikke fordi sne eller blæst skal stoppe mig fra at have en skøn tur.

Det er faktisk næsten umuligt for mig at understrege, hvor meget jeg rent faktisk glæder mig til dette, men det er meget!

Jeg håber også, at I derude har noget fedt på programmet! Som altid er du velkommen til at skrive til mig eller kommentere herunder, hvad du har af planer.

 

 

Dette indlæg er blevet skrevet med støtte fra roadtalk.dk.

Leave a comment

Your email address will not be published.