Sådan sparede jeg tusindvis på møbler

For omkring nogle dage siden fortalte jeg om mit kommende flytteri, der kommer nærmere dag for dag. Jeg har efterhånden svært ved både at sove og falde i søvn – bare af ren spænding og forventning til, hvordan det bliver at komme over i det nye sted. Det bliver simpelthen for vildt altså.

Jeg ville lige komme med en hurtig og kort opdatering på, hvordan jeg har fået sparet tusindvis af kroner, den seneste tid, ved at tænke ud af boksen og simpelthen lavet nogle decideret røverkøb – I kan tro, at I bliver stolte, når I læser præcist hvor meget, jeg har sparet – længere nede.

Tricket er: at jeg har sparet en formue på at finde nogle super billige møbler. Der findes nemlig et online møbel lagersalg, hvor man kan få ekstremt billige møbler og med nem samt hurtig levering. Det er faktisk en hel del nemmere, end at skulle ud og jagte rundt i 20 forskellige butikker.

Her kunne jeg hurtigt finde lige det, som jeg havde brug for – og så endda ved at sidde derhjemme med et glas vin. Det er dæleme online shopping, når det er allerbedst.

Og som lovet vil jeg lige fortælle, hvor mange penge jeg har sparet den seneste halvanden uges tid på diverse ting – for jeg har nemlig holdt styr på det med mit regnskab.

Jeg har i alt sparet ca. 7.458 kroner ved at gå på kompromis og finde smarte samt billigere løsninger på flytteting, hjælp og møbler. Det er lige en måneds husleje, så jeg klager bestemt ikke.

God dag til alle derude 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.