Sådan afgører du om din kæreste er gamer

Hvornår går grænsen, der afgører at du dater/er kæreste med en gamer. Læs med her. 😀

Jeg har efterhånden fået det spørgsmål en del gange på min blog og jeg syntes faktisk det er svært at give et rigtigt svar på det. Men jeg vil i denne artikel prøve at skrive nogle af de ting som jeg føler der gør mig til en gamer. Først og fremmest er det vigtigt at have noget ordentligt udstyr, her snakker jeg selvfølgelig om computer, mus, tastatur, musemåtte osv. for hvis det ikke er på plads så er man i min verden ikke en rigtigt gamer. Det næste jeg mener man skal have styr på, er de forskellige tekniske termer. Jeg syntes det er vigtigt at man forstår gamer sproget og forstår hvad det bliver snakket om når der bliver snakket.

Mange termer

Det kan være svært fordi der er så mange forskellige termer fra spil til spil, men jeg mener man skal kunne de fleste termer fra det spil som man spiller. Grunden til jeg syntes at det er vigtigt, er fordi det viser man har sat sig ordenligt ind i spillet og de andre spillere. På denne måde viser man også at går op i det. En anden ting jeg syntes man skal have styr på er de tekniske aspekter udover bare computer, mus og tastatur. Her tænker jeg på hvad er en switch, modem, internet hastighed osv. Der er mange ting som bare skal være på plads for at få den optimale gamer oplevelse og det er vigtigt at kende alle aspekter inden for ens interesse felt.

Du kan eventuelt købe nogle skægge gadgets til din fyr, hvis han er vild med sådan nogle ting. Det kan du gøre lige her, hvor du kan blive meget klogere på cool gadgets.

God dag til jer alle sammen derude!

LÆS OGSÅ: Powerbank test

Leave a comment

Your email address will not be published.