Her er mine tips til butikker

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker at shoppe. Men er der noget der kan ødelægge mit dejlige shoppehumør, så er det altså, hvis butikker ikke er up to date med de smarteste og bedste måder at gøre ting på. Derfor kommer her mit opråb til butikker. 

Åben med stil

Når du åbner en ny forretning, så er det rigtig vigtigt, at dine første kunder får sig en god oplevelse. Der skal være pænt og ordentligt, og den første dag kunne du måske endda byde på et glas champagne eller rødvin til kunderne, bare for at give det lidt ekstra den første dag. Førstehåndsindtrykket i en ny forretning betyder utroligt meget for, om dine kunder kommer igen. Får de en dårlig oplevelse den første gang, så er der stor risiko for, at der slet ikke bliver en anden gang. Så tag så godt imod dem den første dag som overhovedet muligt.

Indretningen skal spille fra starten

Derudover er det også vigtigt, at hele indretningen i butikken fungerer perfekt fra dag et. I hvert fald så meget som muligt. Det hele kan ikke fungere perfekt fra dag et, da du ikke har prøvet det af endnu. Men gør det så indbydende og nemt for dine kunder som muligt. De skal kunne finde hen til de produkter, som de leder efter, og de skal klare så meget som muligt selv uden at spørge om hjælp fra en ekspedient. Der er utroligt mange, der ikke har lyst til at spørge efter hjælp i en butik, og det kan du i sidste ende miste mange kunder på.

Hør på dine kunder

De første par dage kan det også være en god ide at spørge dine kunder, hvad de mener om forretningen. På den måde kan du altså få et gyldent indtryk i dine kunders hjerner om, hvad de mener om din forretning. Bed dem gerne om at være så ærlige som muligt, da du ikke kan bruge en hvid løgn til noget. Selvom det kan virke lidt barskt, hvis de kommer med kritik, så skal du bare suge det til dig. For det kan kun være med til at gøre din forretning og din indretning i butikken bedre. Så spørg.

Læs også om USB stik 128gb. Se et eksempel på en god online butik, der sælger usb stik lige her.

Leave a comment

Your email address will not be published.