Min ”to do”-liste denne sommer

Nu kommer sommeren hastigt tættere og det har fået mine tanker til at løbe i VILD HAST. Derfor har jeg skrevet dette indlæg, hvor jeg beskriver for jer skønne mennesker, præcis hvad jeg skal her til sommer.

Rejse

Kender I det, at man ikke tør proklamere, at man skal på en bestemt ferie, FØR den er bestilt 100%? Der er så meget, der kan gå galt, og så er det bare kikset at skulle sige: ”Nej, vi skal ikke til Dubai alligevel, vi tager 1 uge i sommerhus i Jylland i stedet. Virkelig øv, ikk?

Men NU tør jeg altså godt meddele, at jeg skal til Asien i sommerferien. Min kæreste og jeg har tænkt os at rejse lidt rundt i flere lande, som blandt andet Malaysia, Thailand og Indonesien.

Mange spørger om sommer ikke er et mærkeligt tidspunkt at besøge disse steder, men det er nu at det passer. 1 hel måned på farten – det bliver så godt!! Jeg kan nærmest ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig. Det bliver sååååå skøøønt <3.

Det var efter at have læst dette indlæg om Asien, at vi besluttede os.. prøv lige at tjekke de steder altså! Så skønt.

Udforske København

En anden ting, som jeg glæder mig ekstremt meget til at kaste mig ud i denne sommer, er at udforske København med min veninde, som bor der. Hun har lovet at vi skal give den gas og rundt og se en masse ting.

Herunder har jeg nævnt at jeg gerne vil se Rundetårn – altså gå fuldstændig turist-amok! Hun bliver nok også hurtig træt af mig. Men heldigvis koster det nærmest ingenting at besøge – sådan 25 kroner.

Heldigvis skal vi også noget, som vi begge elsker, nemlig at besøge nogle af de fede gallerier, der er i KBH. Har fundet dette kort, der viser nogle af de steder, som jeg uden tvivl skal besøge and get our culture on.

Sidst men IKKE mindst, så skal vi naturligvis også nyde vejret (krydser fingre) – dette vil sige: Solbadning og badning ved Islands Brygge! Noget som min veninde har reklameret en hel del om. Det er bare for lækkert! Se selv herunder – total dreamy – I know.

Foto: VisitCopenhagen

Udvikle min blog

I er altid så søde derude til at sende dejlige beskeder og rare kommentarer, men I behøver ikke forsvare min blogs udseende. Jeg ved udmærket godt, at den ligner noget, der er løgn haha.

Selve designet er helt galt, og jeg kommer nok til at eksperimentere en hel del – så du må ikke blive overrasket, hvis du kommer ind og den pludselig er helt anderledes. Og dagen efter er den måske anderledes igen – man ved aldrig.

Du er meget velkommen til at sende mig en besked, hvis du har nogle idéer til, hvordan den skal se ud og hvilke farver, der ville være cool.

Leave a comment

Your email address will not be published.