Lykkelig og let – med nyt tøj og nye støvler

Jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at det kun er på grund af mit vægttab at jeg er mere glad nu. Men der er bare mange ting der er blevet så meget nemmere. Mine drømme virker, som om de er tættere på. Den eneste ulempe jeg kan komme i tanker om, er at jeg har måttet skifte hele min garderobe ud. Jeg har altid elsket tøj, og overvægt eller ej, så har jeg bunker af smart tøj og seje støvler. Jeg er en taber, fordi jeg har tabt mig 😀

For at finansiere nyindkøbene, har jeg solgt ud af mine ting på hjemmesiden dba.dk. På det der før hed den blå avis) har jeg solgt stort set hele molevitten.

Alt fra jeans, skjorter, t-shirts, kjoler og nederdele til kvinder. For jeg kan ikke passe det længere. Og jeg havde jo ikke brugt det så meget.

Jeg har fået noget der er nyt – og adskillige størrelser mindre. Jeg er pissestolt af mig selv, og glad for mit nye, lette liv. Det har været hårdt – men hele sliddet værd, kan jeg godt se i dag. Jeg er i dag en kvinde, der står godt og solidt i mine støvler!

Leave a comment

Your email address will not be published.