Hvad jeg ønsker mig i fødselsdaggave

Nu er det snart april måned og det betyder joooo.. Min fødselsdag snart er lige rundt om hjørnet. Nøøøj, hvor jeg glæder mig! Og den kan slet ikke komme hurtigt nok for der er simpelthen så meget, jeg ønsker mig lige for siden.

Herunder har jeg lavet en lille liste over de tre ting, som jeg ønsker mig allermest i hele verden pt. Lille hint – det har alt sammen noget med mode og god stil at gøre hæhæ..

Først og fremmest ønsker jeg mig en ny clutch. Jeg har på det sidste set nogle super søde og flotte hos Neye, der helt sikkert lige er mig. Den skal helt klart være i sort, da min sidste clutch havde en mere lys farve og det var altså ikke særligt hensigtsmæssigt i længden, da det simpelthen gjorde, at den blev såååå nemt beskidt. Det har man altså ikke brug for – undskyld mig 😀

Den anden ting, som jeg har set ekstremt meget på her på det sidste er faktisk et par nye løbesko. Ja, du læste altså rigtigt. Jeg overvejer simpelthen at begynde at løbe som en gaaaal. Det kan lyde lidt skørt måske, men vi går jo mod varmere tider og det betyder også: SOMMER OG STRAND.

Så jeg bliver simpelthen nødt til at rubbe neglene snart og komme i gang! Det går i hvert fald ikke at jeg fortsætter med at dovne den herhjemme!

Skoene som jeg søger, er fra Nike – selvfølgelig! Så er man ligesom sikret den allerbedste kvalitet – am I right?

Den tredje og sidste ting, som jeg vil nævne i dag er et smuk smykke fra Pandora, som jeg faldt over forleden. Siden da har jeg bare ikke kunne tænke på andet end netop dette skønne smykke. Det er simpelthen så flot se selv herunder:

Det koster ikke engang særligt meget, så håber meget, at min kæreste får købt det 🙂

 

Grunden til at jeg skriver dette indlæg er naturligvis, fordi jeg håber på at *nogen* jeg kender læser med og bliver inspireret. HINT HINT… Man ved jo aldrig. Men håber da 🙂

LÆS OGSÅ: Canada Goose Outlet

Leave a comment

Your email address will not be published.