Her er grunden til at man kysser med lukkede øjne

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor de fleste mennesker kysser med øjnene lukket? Nu har forskere fundet svaret, og det er ikke bare fordi det er akavet at stirre på den anden, mens man kissemisser.

Nu er et af verdens største mysterier blevet løst og du kan endelig stoppe med at ligge søvnløs. Ny forskning offentliggjort i ”Journal of Experimental Psychology: Human Perception and Performance” (som vi jo alle kender) forklarer nemlig nu, hvorfor vi har lukkede øjne, når vi får lidt mund-til-mund-action.

Her kunne jeg så begynde de lange forklaringer og bla bla om, hvordan forsøget er blevet fuldført.. men det er jo ikke derfor, at du er her. Du vil bare HØRE RESULTATET og her er det:

Hvis man vil opleve den fulde nydelse, når man kysser, så lukker man øjnene for at få forhøjet følelse i læberne (og andre kropsdele – you know what I’m talking about creeper). Ens hjernes visuelle oplevelse udebliver nemlig, og derfor kan du få den fulde følelsesmæssige effekt af et kys.

Så værsgo! Nu kan du fortsætte din dag med denne dejlige livsnødvendige nyhed. Eventuelt fortælle den rundt om middagsbordet i aften.. Selv tak.

Leave a comment

Your email address will not be published.