Golf – min nye obsession

For omkring to uger siden, der inviterede min far og bror mig med ud for at spille golf. Og det kan jeg ikke takke dem nok for denne dag!

Det er simpelthen så sjovt at spille golf. Ja okay, jeg er måske ikke verdens bedste spiller, hvis vi ser på det objektivt lige nu, men det er jeg helt sikker på nok skal komme med tiden, da det virkelig kan sætte gang i noget i mig.

Nærmest fra den første bold, som jeg fik lov at fyre af sted ude på “driving range”, som det hedder, kunne jeg mærke det fede sus. Et sus der bare sagde: YES! Det var simpelthen så fedt, at jeg allerede har fortalt min far og bror, at jeg med glæde vil begynde at spille fast med dem i den kommende sommersæson. Heldigvis blev de glade for dette, så det bliver nogle super dejlige dage sammen, som jeg allerede ser frem til.

Find det rette udstyr

Før jeg kan være med, bliver jeg dog nødt til at have mit eget golfudstyr, har de fortalt mig. For man spiller nemlig bedst, hvis man altid har den samme længde jern med ud og gå hver gang.

Så dette bliver jeg naturligvis nødt til – men det er ingen penge i forhold til den hygge og gode stemning, som jeg kommer til at få ud af alle de golfture med drengene.

Derfor skyndte jeg mig naturligvis online for at finde udstyr til golf, der ikke var alt for dyrt. Og det kunne jeg nemt – takket være Golfexperten, hvor der er nogle super stærke priser.

Prøv selv at besøg siden og tjek deres gode tilbud. Så er det altså ikke så slemt at skulle punge ud, når det er billigt OG man ved, at det går til et godt formål (ren familiehygge).

Jeg glæder mig i hvert fald.

God sommer derude!

 

Leave a comment

Your email address will not be published.