Filmaften i aften – glæder mig

Findes der nogen bedre dag end fredag? Jeg spørger bare – det skal måske lige være lørdag, men på den anden side – dagen efter lørdag er søndag, og så begynder ugen snart igen.

Det lækre ved fredag – især når man har tidligt fri som mig i dag – er følelsen af at have en HEL weekend foran sig. Solen skinner på en og man føler sig fuldkommen fri og uden nogle bekymringer – og lige præcis derfor er fredag, min yndlingsdag.

Som jeg har beskrevet i et tidligere blogindlæg i dag, så skal jeg til min lille, søde 10-årige fætters fødselsdag i dag, hvilket jeg glæder mig ekstremt meget til, da han simpelthen er den sødeste lille prins i verden.

Men hvad skal der så ske i aften, tænker du måske: Vild fest? Ud og drikke nogle drinks?

Forkert og forkert – heldigvis da for det. Nej, det jeg skal i aften er noget så roligt og dejligt, som en ren hyggeaften / filmaften med min kæreste.

Når jeg kommer hjem fra fødselsdag, så går vi ind online og finder noget nem mad – formentlig fra Sunset, der simpelthen har det lækreste take away, der passer fuldkommen perfekt til sådan en aften som i aften.

Hurtig, nem take away og til en virkelig god pris og så er maden klaret!

Når maden ankommer, så er det ind med den store dyne i sofaen, tænde for tv’et og så ellers i gang med nogle gode film. Min kæreste og jeg kan godt nogle gange have svært ved at blive enige om, hvad vi skal se. Han vil selvfølgelig helst se noget med kriminalitet og biljagter, hvor jeg mere er til romantiske komedier – total kliche – I know, men sådan er det nu engang.

Vi plejer dog altid at kunne finde på en eller anden form for kompromis, så jeg får min vilje 100 %, så det er dejligt for alle 😉

Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt – god dag derude 🙂