Fede nye sneaks

Freewalk tilbyder en sneakers med holdning, hvor der findes 2 kollektioner henholdsvis Basic og Skyline. Freewalk.dk er Danmarks nyeste sneakers brand, hvor barrieren sættes højt. Vi sætter pris på kvalitet og design, og med en 3. Og 4. Kollektion på vej må det siges at konceptet trænger helt igennem. Freewalk.dk produkter findes allerede hos udvalgte forhandlere som Zjoos, Intersport, Skoringen og Sportigan, med andre ord er skoene allerede kvalitetsstemplet fra nogle af landets førende skosælgere. Produkterne defineres som lette, sporty og dejlige at have på foden, der er endda sagt fra en kunde at den nyeste kollektion Skyline følges som at gå på en strand i Spanien. Freewalk udmærker sig specielt ved en loyal kundegruppe, som køber igen og igen og der har blandt andet været følgende udtalelser om produkterne:

’’Jeg kan uden tvivl sammenligne Freewalk til andre som jeg, der stiller høje krav til sine sneakers’’ – Mathilde, 25 år

’’ Hvorfor købe dyrer sneakers, når samme kvalitet og coolness fås hos Freewalk.dk” – Kasper, 23 år

 

Teamet bag Freewalk er at finde i Århus nærmere betegnet Viby, hvor der hver dag fragtes sneakers rundt i hele landet. Kunderne strømmer til og ikke nok med det er internationaliseringen til udlandet igangsat hvor flere og flere skriver sig på kundekartoteket. De to personer bag Freewalk udtaler ’’Selvom vi har relativ stor erfaring fra tidligere virksomheder, må vi bare erkende at vi endnu engang bliver overrasket over den store efterspørgsel herhjemme men også fra udlandet’’. De to ejere bruger for tiden relativt meget tid på at få styr på de nye sneakers kollektioner hvor bl.a. en børne model er på vej.

 

Dette indlæg er sponsoreret af freewalk.dk.

Leave a comment

Your email address will not be published.