Fandt min gamle dagbog

Fandt et af mine helt gamle dagbogs indlæg – fra dengang før blogs var seje. I skal næsten lige læse det 😀

Der er nu kun 16 dage til jeg skal starte på efterskolen! Det er jo helt vildt! Jeg plejer, at være SÅ dårlig til at være hjemmefra, få mega meget hjemve, (Ja, jeg er fars pige) så satser på at komme hjem hver 2. weekend. Men folk jeg siger det til, griner bare og siger: “jaja… Du kommer sjælendt hjem, vent og se, og tuder når du tager afsted igen!!” Heldigvis må jeg gerne få besøg på efterskolen, efter efterårsferien, og der kommer mine veninder selvfølgelig :-* Det glæder jeg mig til, vi vælter FYN Manner!!!
Lige nu står aftenen bare på hygge med far og mor. Vi har fået lækker mad, og sidder her i min nyyyyyyye trøje fra Cheap Monday. Elsker den! Haha, gik og tænkte tidligere at jeg ville også have et spejlreflekskamera! Gik ind og rodede lidt i min mors gamle ting, og gæt hvad jeg fandt? Et Nikon spejlrefleks som hun altid brugte til at tage billeder af hestene med, så det blev straks taget i brug ;-)!
Har tænkt lidt over hvad jeg egentlig vil have bloggen her skal handle om.. Og jeg er kommet frem til… INGENTING! Jeg vil bare skrive hvad jeg lyster, hvad jeg føler, og måske vil nogle folk kunne nikke genkendene til noget af det jeg skriver 😀  I stedet for “Dagens Outfit” som så mange laver, tror jeg, at jeg vil have “Song of the day” Så vil I altid kunne få en idé om mit humør 😉
Jeffrey – Ekko.
Det var sjovt for mig i hvert fald 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.