Det bliver en god dag med fødselsdag

God morgen alle sammen derude! Håber at I har det lige så dejligt, som jeg har det i dag. Og hvorfor er jeg lige så glad, tænker du måske? Jamen – det er da simpelthen, fordi det er min lille yndlings fætters fødselsdag – det skal så lige tilføjes, at han også er min eneste fætter – bare rolig 🙂

Ovenikøbet er det fredag, hvilket betyder hygge i stor stil i aften og så WEEKEND! Solen skinner og det kan simpelthen bare ikke blive federe.

Jeg glæder mig først og fremmest til min lille fætters fødselsdag i dag. Han bliver 10 år gammel og er super sød og klog. Det er faktisk helt vildt så klog, at han er. Man skulle næsten tro, at han er et kommende geni. Derfor har jeg også valgt en gave, der afspejler dette.

Jeg har nemlig købt ham en professorterning eller rubiks cube, som de fleste måske ville kalde dem. Med denne har jeg endelig muligheden for at udfordre ham lidt og teste præcis HVOR klog han er, når det kommer til stykket. Du kan se min gave nærmere her: https://mastercubestore.dk/

Min lille fætter er nemlig den type, der altid har virket lidt skuffet, hvis han bare har fået en eller anden populær actionfigur – nej han vil meget hellere have noget med substans, der kan udfordre ham intellektuelt.

Dette lyder muligvis utroligt for dig, når man tænker på, at han kun er 10 år gammel – og det er det da også – men du sku simpelthen se ham, når han sidder der og nørder. Det er sådan et sødt syn, der bare får en til at smelte fuldkommen.

Jeg er i hvert fald helt vild med denne lille søde og charmende fyr og jeg håber i den grad, at gaven går rent hjem hos ham. Ellers må jeg ud og finde noget andet, for kan ikke bære at skuffe den lille engel.

Hvad der skal ske resten af dagen, kan du læse i min næste blogindlæg, der kommer senere i dag 🙂