Crocs that rocks – har fået nye sko

Her forleden sad jeg og surfede lidt online og faldt pludselig over crocs sko igen. Det var faktisk lang tid siden, at jeg sidst havde set dem – men hold da op – havde helt glemt hvor lækre de er.

Jeg begyndte at lede lidt rundt for at finde nogle billige crocks et sted og faldt til sidst over en fed webshop, der solgte skoene til mega billige penge.

Så jeg hev kortet frem og bestilte et par lynhurtigt. Har ikke lavet andet de sidste par dage end at gå rundt derhjemme med mine nye crocs her. De er så bløde og behagelige at gå i!

Har personligt valgt et par i sort, som du kan se herunder, men der er mange forskellige varianter, så du vil også hurtigt kunne finde noget, der passer til din stil.

Hvor skal man bruge dem?

Jeg kan bedst lide at bruge dem indenfor, men ved også at mange benytter dem, hvis de lige skal hurtigt ud på opgangen eller udenfor i haven.

De er jo nemme og hurtige at få af og på, så derfor er de oplagte til at have stående til disse situationer, hvor man måske ikke lige orker at binde sine sko og så videre.

Derfor vil jeg også klart anbefale dem til dig, hvis du ofte skal ud med skraldet eksempelvis, men ikke har noget fodtøj, der er nemt og hurtigt at hoppe i. Her er crocs nemme at bruge og du ser super smart ud i dem! Så køb et par i dag og bliv lige så smart som mig 🙂

God dag.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.