Accessories alle gentlemen bør eje

Hvad skal mænd have på for at have ultimativ stil og være en sand gentleman? Dette spørgsmål forsøger jeg i dag at besvare, hvor jeg giver dig 3 eksempler på accessories, som alle gentlemen burde eje.

1. Slips

Først og fremmest skal fyrens tøjstil naturligvis være helt i orden. En af mine personlige favoritter er et flot jakkesæt. Men det kan også se super cool ud, når en fyr har en skjorte med opsmøget armer og et slips på. Er det bare mig, eller er dette ikke enormt flot til en mand? Det synes jeg i hvert fald.

Hvis du står og mangler et lækkert slips, eller du er på udkig efter et til din kæreste, så find et stort udvalg af slips lige her.

2. Flot ur

Et flot ur til at pryde armen ER bare et totalt must! Sådan er det bare. Et virkelig elegant et i sølv med en stor, markant skive. Er det ikke bare perfektion? Jo, hvis du spørger mig.

Tjek alle modeblade i gennem og du vil på alle mandelige modeller finde et smart ur. Det er bare noget, der følger med stilen – og den bliver man nødt til at følge.

3. Stilet taske

Hvis du i sandhed vil udstråle kvalitet og mandighed, så bør du anskaffe dig en lækker og stilet taske. Med den rette taske på din skulder, går du aldrig helt galt i byen og du vil med sikkerhed vende nogle hoveder på gaden. Det er super smart både stilmæssigt og praktisk. I din nye taske kan du nemlig have din computer og andre vigtige ting, som du bruger på en typisk dag.

Så gør dig selv en tjeneste og køb disse tre lækre accessories allerede i dag, så du kan være med på moden.

 

Dette indlæg er blevet sponsoreret af trendhim.dk, der går op i at klæde alle mænd bedre på. Klik ind og få god stil til lavpris.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.