5 ting piger tænker på første date

En første date kan indeholde så mange ukendte faktorer. Her er 5 af de tanker, der løber igennem alle piger.

Endelig skete det! Du swipede til højre på den helt rigtige fyr på Tinder, eller fik scoret dig en drink af ham den lækre i byen og nu er det tid til en date. Ligesom de fleste andre er du før daten sikkert meget nervøs og 1000 tanker kører gennem dit hoved. Nervøsiteten overtager, men bare rolig – du er ikke alene. Millioner har været på en første date før dig, og helt sikkert dummet sig mere end du kommer til i aften – forhåbentligt.

En ting er dog sikkert, disse ting løber igennem dine tanker:

1. Skal jeg shave eller ej?

Uha, det store shavingsspørgsmål. Skal enggangsskraberen i håndtasken, så du kan lave en nødbarbering på badeværelset? Eller skal du sætte en times tid af til det derhjemme inden daten? Skal den trimmes eller ha’ den helt store tur? OMG!

2. Er den hvide trøje for gennemsigtig?

Åh gud nej, tøjkrise! Hvad mon han har planlagt for i aften? Er det bare en drink eller ud at spise? Bare den ikke står på spareribs eller spaghetti med kødsovs..

3. Bare han ikke lægger mærke til, at jeg sveder..

Nervøsitetssveden.. Bare rolig piger – han er sikkert også nervøs! Antiperspirant under armene og i tasken er løsningen, og for at vende tilbage til forrige punkt – undgå for alt i verden grå farver. Medmindre du selvfølgelig ikke har noget imod svedpletter under armene.

4. Tænk hvis han ikke er lige så lækker i virkeligheden!

Okay, indrømmet – det her er et super overfladisk punkt, men er apps som Tinder ikke også super overfladiske? (Indrøm nu bare du bruger det!)

Et godt råd er at tage de små overraskelser som de kommer, slappe af og få en god aften – det er jo ikke fordi, du skal gifte dig med ham. Desuden er vi sikre på, at dine profilbilleder også udelukkende består af selfies i det helt rigtige lys.

5. Hvad hvis han ikke dukker op?

Tænk nu hvis det værste sker: Han dukker ikke op! Hans mobil er slukket, når du ringer, men du kan se han har været aktiv på Facebook – uden at skrive til dig. Du er blevet brændt af!

Hvis dette nogensinde sker, så grib fat i dine piger og get your drank on! Nu det byen tid. Der kommer altid en sporvogn og en fyr til.

Heldigvis skulle vi have hjemmelavet sushi på min sidste date. Læs mere om det her.

LÆS OGSÅ DENNE ARTIKEL

2 Comments

  1. Hahaha det er så rigtigt!!! Var på date forleden for først gang 😀 hele nervøsiteten og al det der fis! det forfærdeligt altså

  2. Hehe tak! Ja, det kan være ganske skræmmende.

    Jeg håber dog, at daten gik okay! 🙂
    – K

Leave a comment

Your email address will not be published.